Každá časť Slovenska má svoje typické veľkonočné jedlá. Syrek či hrudka, paska, plnka, cvikla či špenátová roláda - vyberte si z receptov na tradičné jedlá na Veľkú noc.
Vybrali sme recepty so špenátom pre každého. Môžete ho pridať do palaciniek, halušiek, do rizota, cestovín, uvariť z neho polievku, pridať do rolád či slaných koláčov.
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Dievčatá, ako vnímate tohtoročné Veľkonočné sviatky? Ostávate verné tradíciam, či sa radšej vyberiete do prírody, alebo využijete voľné dni na dovolenku?
Ak v najbližšej dobe zvažujete návštevu Nemecka a ste relatívne flexibilné, čo sa času a plánovania týka, pričom sa nebojíte trochu zariskovať, nenechajte si ujsť možnosť cestovať cez tzv.“49 €-Ticket